Thasos: Plaja Pachis

Scris de | Grecia, Review

O plajă înghesuita, aglomerată și zgomotoasă

Plaja Pachis este situată în nordul insulei, în stânga plajei Louloudis, pe o porțiune de aproximativ 700m de nisip. Este bine semnalizată atât pe șosea, cât și pe plajă prin steaguri verticale ce o anunță de departe.

Iată în continuare poziția relativă a plajei pe harta insulei Thasos:

Plaja Pachis

Plaja Pachis este una dintre cele mai căutate plaje de pe insulă, și de aceea este mai tot timpul supra aglomerata.

In ciuda terenului propice, într-o pădure de pini, locul nu mi-a placut.

Probabil motivul faptului că este atât de căutată este prezența a doua beach-bar-uri extrem de zgomotoase chiar în marginea plajei.

Pe scurt: boxele urlă la maximum, șezlogurile sunt așezate la 10 cm unul de celălalt pentru a valorifica cel mai mic spațiu disponibil, iar atmosfera care domnește este una de balamuc autentic.

Plaja dispune de toate dotarile la care te poti aștepta de la o plaja amenajata, dar se vede de la un kilometru ca este doar o locatie comercială destinata jumulirii clientilor obișnuiti cu astfel de plaje.

Accesul către plajă se face, fie prin stânga hotelului Sentido, fie prin capătul vestic al plajei, coborând printr-o pădure de pini. Chiar in pădure, în marginea șoselei, este un spațiu neamenajat de parcare unde toate mașinile se înghesuie cum pot să încapă.

Plaja Pachis mi-a amintit cel mai mult de unele plaje din Mamaia de la noi, unde singurul scop este acela de a jumuli clienții de cât mai mulți bani.

In rest, marea este desigur superbă, cu nisip fin până în larg, îmbiindu-te la înot sau la sesiuni de snorkeling.

Comentează pe Facebook
Daca ți-a plăcut, partajează articolul cu prietenii tăi!

Ultima modificare: 27 decembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *