Thasos: Plaja Louloudis

Scris de | Grecia, Review

Una dintre cele mai frumoase plaje organizate de pe insula.

Plaja Louloudis este de fapt o mică porțiune de plajă situată în prelungirea plajei mai mari și mult mai aglomerate care se numeste Pachis.

Iată în continuare poziția relativă a plajei pe harta insulei Thasos:

Localizarea Plajei Louloudis pe harta insulei Thasos

Lucrul care te impresioneaza de la bun început pe această plajă este prezența pinilor, până aproape în apă.

Șezlongurile și umbrelele sunt destul de depărtate astfel încât să iți ofere suficientă intimitate, sunt de buna calitate și sunt gratuite cu condiția unei consumații minime a carei limită nici nu este comunicată.

Nisipul nu este într-adevar cel mai fin, dar este curat și se prelungeste mult în mare.

Imediat lângă mal întâlnești câteva pietre mici la intrarea în apă, dar apoi nu există altceva decat nisip și o apă puțin adâncă până departe în larg.

Un beach-bar, care se numeste desigur Louloudis Beach, asigură servirea cu cele necesare, preturile fiind extrem de rezonabile: in jur de 3 Euro o cafea si 4 Euro un fresh de portocale. Vreo trei tineri angajati se plimba mereu printre cei de pe plaja pentru a servi cu cele necesare.

Plaja dispune de doua dusuri.

Accesul catre plaja se face pe un drum asfaltat situat in dreapta hotelului Sentido, care duce într-o parcare sub măslini.

Descoperită cu un an înainte de Daria, fiica noastră, plaja ne-a placut, lucru care ne-a determinat să revenim cu plăcere de câteva ori în decursul sejurului nostru.

Umbra pinilor, care se răsfrânge și în apa mării, curățenia de pe plajă și atmosfera prietenoasă ne-au impresionat placut.

Iată în continuare o scurta secventa video cu plaja:

Comentează pe Facebook
Daca ți-a plăcut, partajează articolul cu prietenii tăi!

Ultima modificare: 27 decembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *